Kempers & Koppenol Contactgegevens

verkocht onder voorbehoud

Vloedlijn 30

Hellevoetsluis

Wie ruimte op alle fronten zoekt zou deze woning zeker eens moeten bekijken. Even wat cijfers op een rijtje: Dik 600 m3 inhoud, woonoppervlakte circa 160 m2, perceeloppervlakte 367 m2 !!! Dat zijn klinkende cijfers. Naast deze ruimte is de woning ook met de tijd meegegaan en hebben de huidige eigenaren de woning de afgelopen 20 jaar continue zeer goed onderhouden. Regelmatig is er gemoderniseerd en is deze fraaie 2-onder-1 kap in 2009 door middel van een fraaie aanbouw aan de achterzijde vergroot. Ook zijn er "groene" investeringen gedaan zoals het plaatsen van 21 (!) zonnepanelen, is de vloer geïsoleerd en is ook de achtergevel geïsoleerd. Met een inpandige garage en ook nog
2 parkeerplaatsen op eigen grond is parkeren ook geen probleem. Echt de moeite van het kijken waard!

Indeling begane grond: Entree in hal, gemoderniseerd toilet met fonteintje. Vernieuwde groepenkast. Inpandige toegang tot betegelde garage met uitstortgoot en witgoedaansluitingen. De inpandige garage is tevens voorzien van een vliering.
Toegang royale living met zijkamer v.v. openslaande deuren. In de uitbouw aan de woonkamer zien we een grote dubbele schuifpui. Ook vinden we een vernieuwde houtkachel (rookanaal tevens vernieuwd)
De gehele begane grond is afgewerkt met plavuizen en vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en een gestuukt plafond. Er is een open keuken aan de voorzijde v.v. een L vormige opstelling met combitron, ceramische plaat, vaatwasser , koel/vries, apothekerskast.

Indeling 1e verdieping: overloop met cv ruimte, 1 zeer grote slaapkamer met gigantische inloopkast. Deze inloopkast was voorheen een slaapkamer.
Plafond deels vv pvc afwerking. Badkamer met douche, toilet, vaste wastafel en vloerverwarming.
Gehele verdieping v.v. laminaatvloer.

Indeling 2e verdieping: Overloop . 2 slaapkamers welke geheel voorzien zijn van laminaat. Opstelling mechanische ventilatie. Boven de kamers vinden we ook nog een vliering

De woning beschikt voorts nog over een zeer verzorgd aangelegde grote en zonnige tuin met aangebouwde berging en tuinkast.