Kempers & Koppenol Contactgegevens

Zoek een woning

Terug naar overzicht

Ravenseweg 13

Hellevoetsluis

Huurprijs € 3.995,- p/m

Locatie

Royale bedrijfsruimte met kantoor, voormalig autogarage met veel buiten ruimte op een zeer gewilde plek in Hellevoetsluis. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Via de N57 bent u in circa 10 minuten op de A15 wat een uitstekende verbinding met zowel de randstad als overige snelwegen biedt. Hierdoor liggen locaties als de Rotterdamse haven, Maasvlakte 2, Bo... Lees verder

Ravenseweg 13

Hellevoetsluis

Huurprijs € 3.995,- p/m

Overdracht

Huurprijs
€ 3.995,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
700 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
25 m²
Verdiepingen
1

Bedrijfshal

Oppervlakte
435m²
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
25m²
Verdiepingen
1

Ravenseweg 13

Hellevoetsluis

Royale bedrijfsruimte met kantoor, voormalig autogarage met veel buiten ruimte op een zeer gewilde plek in Hellevoetsluis.

Het bedrijventerrein is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Via de N57 bent u in circa 10 minuten op de A15 wat een uitstekende verbinding met zowel de randstad als overige snelwegen biedt. Hierdoor liggen locaties als de Rotterdamse haven, Maasvlakte 2, Botlek en Europoort-Rotterdam binnen handbereik.

Indeling:
Entree met meterkast (volledig vernieuwd in 2017), ontvangstruimte met balie en pantry. Doorloop naar de bedrijfsruimte volledig voorzien van vloerverwarming en toegang tot twee betegelde toiletgroepen, inclusief urinoir. Elektrische bedienbare overhead en veel daglicht toetreding middels de lichtstraat centraal in het dak. overheaddeur. Kantoorruimte boven de entree met CV-ruimte (ketel apart voor de vloerverwarming en tweede ketel voor de heaters en kantoren). Praktische bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, tevens te gebruiken als archief, data- of opslagruimte.
Achter- (nood) uitgang aan de achterzijde van het pand.

Het oppervlak van de parterre is 437m2 waarvan 50m2 aan kantoor- bergruimte en toiletgroepen. Op de verdieping is er nog een 25m2 aan kantoor inclusief berging

Opleveringsniveau:
- Toiletvoorzieningen met grote wastafels en urinoir
- Ledverlichting
- Brandhaspel
- Alarm met camerasysteem
- Trapopgang naar de verdieping en entresol;
- Afgewerkte, vloeistofdichte betonvloer
- Keuken

Parkeren:
Ruim voldoende gelegenheid op afgesloten eigen terrein en openbare gelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bouwaard:
- Bouwjaar 1993
- Betonvloer, maximale belasting ca. 1000.kg/m²
- Aluminium kozijnen met isolerende beglazing HR++
- Energielabel A

Servicekosten
Naast de maandelijkse huurprijs zal verhuurder een bijdrage vragen aan servicekosten, dit bedrag is nog n.o.t.k.
Denk hierbij aan onderhoud van overheaddeur, brandpreventie, alarm, buitenruimte en toegangshek.

Huurperiode
In overleg, voorkeur 5 jaar + optie tot verlenging.

Huurverhoging
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte met de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Borgstelling
Waarborgsom ter grootte van drietal maandhuren inclusief BTW en servicekosten.

Blankenburgverbinding
De Blankenburgverbinding (A24) bestaat uit de aanleg van een autosnelweg van 2x3 rijstroken, een landtunnel (de Hollandtunnel), een watertunnel (de Maasdeltatunnel), een verdiepte aansluiting op de A20 en een hoge aansluiting op de A15. Maar er is meer. De A20 wordt tot aan het Kethelplein verbreedt. De nieuwe rijksweg A24 wordt in 2024 opengesteld, dit vergroot de bereikbaarheid van deze locatie.

Heeft u interesse om op deze interessante plek uw kantoor of bedrijf te vestigen, aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende bezichtiging, wij zijn u graag van dienst!

Ravenseweg 13

Hellevoetsluis

Huurprijs € 3.995,- p/m

Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis Ravenseweg 13D, Hellevoetsluis

Terug naar boven

Ravenseweg 13

Hellevoetsluis

Huurprijs € 3.995,- p/m

Plattegronden

Klik op link(s) hieronder om de plattegrond(en) te bekijken.

Ravenseweg 13

Hellevoetsluis

Huurprijs € 3.995,- p/m

Ravenseweg 13

Hellevoetsluis

Huurprijs € 3.995,- p/m