Kea Boumanstraat 14 Hellevoetsluis - Koopwoningen - Aanbod - Kempers & koppenol Makelaar Hellevoetsluis - Spijkenisse - Voorne Putten

Terug naar Kea Boumanstraat 14 - HellevoetsluisPrint


Tel:
E-mail:
Website:

Kea Boumanstraat 14 Hellevoetsluis

Omschrijving

Fraaie representatieve kantoor-/praktijkruimte

Nieuwbouwplan Acapella bestaat uit 2 fraaie woongebouwen met 90 woningen en binnentuinen. Gebouw de Bariton ligt langs de Amnesty Internationallaan en heeft in de plint onder de woningen 8 kantoor-/praktijkruimten aan de Kea Boumanstraat.

Beschikbaar is Kea Boumanstraat 14, een kantoor-/praktijkruimte van circa 100 m2, verdeeld over een ruimte van 86 m2 en een 1,5 meter hoger gelegen entresol van 14 m2. Op een fraaie zichtlocatie langs de Amnesty Internationallaan te Hellevoetsluis. Met een hoog kwaliteitsniveau en gratis openbaar parkeren.

De ruimten worden casco aangeboden. De ontwikkelaar en bouwer kunnen installaties voor bijvoorbeeld verwarming, luchtbehandeling en elektra aanbieden, alsmede onder meer pantry, toilet, indeling en afwerking.


Hellevoetsluis gaat met de tijd mee. De stad staat aan de vooravond van een interessante vernieuwing op woongebied. Aan de Amnesty Internationallaan wordt, als onderdeel van projectontwikkeling Stadsdorp 3223, Acapella gerealiseerd. Een groots plan waarmee Hellevoetsluis een enorme moderniseringsslag maakt. En zich nu definitief manifesteert als een prachtplaats voor heerlijk leven, wonen en werken.

Acapella spreekt een grote groep liefhebbers aan. Ook door de ideale centrale ligging en bereikbaarheid. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld; de bus stopt praktisch voor de deur. Met de auto zit u in 5 minuten op de N57 en in een kwartiertje op de A15, alsmede 30 autominuten van Rotterdam.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.400,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Kantoorruimte

Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verdiepingen
1

Locatie

Foto's