Kempers & Koppenol Contactgegevens

Zoek een woning

Huis verkopen

Wilt u uw huis verkopen? Op Voorne-Putten (zoals in HellevoetsluisSpijkenisse, Westvoorne, Brielle en Nissewaard, Zuidland, Abbenbroek, Simonshaven, Heenvliet, Geervliet en Oudenhoorn) zijn wij een toonaangevend makelaarskantoor. Maar ook in de regio Rijnmond (zoals in Rotterdam, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Barendrecht, Vlaardingen en Schiedam) zijn wij u uitstekend van dienst.

Nieuwe media zorgt voor een verandering in aanpak. Onze klanten hebben veel controle over de verkoop van een huis. Zo houden wij online een digitaal dossier bij over de status van de verkoop. Gemaakte afspraken, bezoeken op de site maar ook verslagen van de bezichtigingen zijn hier voor onze klanten zichtbaar. Inclusief uitgebreide statistieken en correspondentie. Zo wordt het heel inzichtelijk wat we allemaal doen. Niet alleen in Hellevoetsluis wordt er bekendheid aan gegevens, maar ook via de social media, zoals Twitter. Ook worden de woningen op YouTube geplaatst.

Kortom, wilt u uw huis verkopen op Voorne Putten, in de regio Rijnmond, in Hellevoetsluis, Spijkenisse, Westvoorne, Brielle, Bernisse, Rotterdam, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Barendrecht, Vlaardingen, Schiedam of een andere plaats in de regio. Neem dan contact met ons op.