Kempers & Koppenol Contactgegevens

Zoek een woning

Terug naar overzicht

NEXT II Harregatplein Unit 8 0

Zuidland

vraagprijs € 159.500,- v.o.n.

Locatie

NEXT II LEVEL UP YOUR BUSINESS 22 bedrijfsunits aan het Harregatplein te Zuidland Bouw gestart Er zijn nog units beschikbaar INFORMEER NAAR DE NOG BESCHIKBARE UNITS NEXT II wordt pal naast NEXT I op het Harregatplein in Zuidland gerealiseerd. De units variëren in grootte van ca. 98 m2 tot en met 196 m2 bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Voor de 22 units zijn... Lees verder

NEXT II Harregatplein Unit 8 0

Zuidland

vraagprijs € 159.500,- v.o.n.

Overdracht

Vraagprijs
€ 159.500,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte

Bedrijfshal

Oppervlakte
98m²
In units vanaf
98m²
Vrije hoogte
380
Vloerbelasting
1000
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet
Prijs
159500

NEXT II Harregatplein Unit 8 0

Zuidland

vraagprijs € 159.500,- v.o.n.

NEXT II
LEVEL UP YOUR BUSINESS

22 bedrijfsunits aan het Harregatplein te Zuidland

Bouw gestart
Er zijn nog units beschikbaar
INFORMEER NAAR DE NOG BESCHIKBARE UNITS


NEXT II wordt pal naast NEXT I op het Harregatplein in Zuidland gerealiseerd. De units variëren in grootte van ca. 98 m2 tot en met 196 m2 bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Voor de 22 units zijn er in totaal 64 parkeerplaatsen beschikbaar waarvan er 13 over een laadpaal beschikken (units 9 t/m 22).

De units worden grotendeels casco opgeleverd. Wel beschikken de units over een meterkast met elektra en wateraansluiting, toilet, uitstortgootsteen en een verdiepingsvloer met trapopgang. Er is geen indeling gemaakt, wat u de ruimte biedt om een eigen draai aan de ruimte te geven.

Op de website nextzuidland.nl/downloads treft u
Verkoopprocedure
Prijsopgave
Situatie
Verkavelingskaart
Verkooptekening units
Algemene informatie + technische omschrijving
Koperskeuzelijst
Optie 2e overheaddeur voor unit 09, 10 en 11

Tevens kunt u zich inschrijven op nextzuidland.nl of bel/mail ons kantoor voor een inschrijfformulier en nadere informatie.


ONTDEK UW IDEALE BEDRIJFSLOCATIE !
NEXT II biedt een ideale vestiging locatie voor bedrijven die vallen binnen milieu categorie 3.2. Deze categorie omvat diverse bedrijfsactiviteiten, zoals kleine productiebedrijven, dienstverlenende bedrijven, installatiebedrijven en uitgeverijen. Met onze bedrijfsunits in deze milieu categorie creëren we een omgeving waarin uw bedrijf volop kan floreren en succesvol kan groeien.

FLEXIBEL INDEELBARE UNITS
De units worden opgeleverd met een sanitaire voorziening en een verdiepingsvloer. Er is geen indeling gemaakt, wat u de ruimte geeft om een eigen draai aan de ruimte te geven. Er is een loopdeur en een overheaddeur aanwezig. De units hebben een bruto vloeroppervlakte van 98 tot 196 m². Elke unit wordt standaard toegewezen met minimaal twee parkeerplaatsen, en afhankelijk van de grootte van de unit kunnen dit er zelfs meer zijn. Als u meer parkeerplaatsen wenst dan is dat mogelijk.

LIGGING NEXT II
Bedrijfsverzamelgebouw NEXT II ligt aan het Harregatplein in Zuidland, precies tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse. Via de Kerkweg rijdt u zo het dorp in. Of neem de Haasdijk en rijd langs Abbenbroek de N218 op. Deze haakt snel aan op de A15 waardoor u met een klein half uur in Rotterdam bent. Den Haag is hiervandaan ook maar 35 minuten rijden.

NEXT II Harregatplein Unit 8 0

Zuidland

vraagprijs € 159.500,- v.o.n.

NEXT II Harregatplein Unit 8 , Zuidland NEXT II Harregatplein Unit 8 , Zuidland NEXT II Harregatplein Unit 8 , Zuidland NEXT II Harregatplein Unit 8 , Zuidland NEXT II Harregatplein Unit 8 , Zuidland NEXT II Harregatplein Unit 8 , Zuidland NEXT II Harregatplein Unit 8 , Zuidland NEXT II Harregatplein Unit 8 , Zuidland NEXT II Harregatplein Unit 8 , Zuidland NEXT II Harregatplein Unit 8 , Zuidland

Terug naar boven

NEXT II Harregatplein Unit 8 0

Zuidland

vraagprijs € 159.500,- v.o.n.

Plattegronden

Klik op link(s) hieronder om de plattegrond(en) te bekijken.

NEXT II Harregatplein Unit 8 0

Zuidland

vraagprijs € 159.500,- v.o.n.

NEXT II Harregatplein Unit 8 0

Zuidland

vraagprijs € 159.500,- v.o.n.