Kempers & Koppenol Contactgegevens

Zoek een woning

Terug naar overzicht

Nijverheidsweg 23

Hellevoetsluis

vraagprijs € 389.000,- k.k.

Locatie

Multifunctionele representatieve bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein Kickersbloem te Hellevoetsluis. Op deze locatie heeft de Bestemming de functieaanduiding Detailhandel perifeer. Ideaal te gebruiken als showroomruimte en/of kantoorruimte. Het object is gebouwd in 2017, gelegen op een hoek van een complex bestaande uit 6 soortgelijke ruimten, heeft een vloeroppervlakte van c... Lees verder

Nijverheidsweg 23

Hellevoetsluis

vraagprijs € 389.000,- k.k.

Overdracht

Vraagprijs
€ 389.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte

Bedrijfshal

Oppervlakte
212m²
In units vanaf
108m²
Vrije hoogte
5000
Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Terrein

Nijverheidsweg 23

Hellevoetsluis

vraagprijs € 389.000,- k.k.

Multifunctionele representatieve bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein Kickersbloem te Hellevoetsluis. Op deze locatie heeft de Bestemming de functieaanduiding Detailhandel perifeer.

Ideaal te gebruiken als showroomruimte en/of kantoorruimte.

Het object is gebouwd in 2017, gelegen op een hoek van een complex bestaande uit 6 soortgelijke ruimten, heeft een vloeroppervlakte van circa 212 m2 verdeeld over 2 lagen en beschikt over kunststof kozijnen & deels hardhouten kozijnen met HR++ glas, centrale verwarming met vloerverwarming op de begane grond & radiatoren op de verdieping en veel lichtinval.

De locatie is gunstig, in het zicht aan een doorgaande weg, en beschikt over parkeerplaatsen.


Begane grond: ruimte van circa 108 m2 met betonnen vloer, een brede pui v.v. openslaande deuren, ruimte met moderne toiletgroep v.v. urinoir, wastafel & separaat toilet met vrijhangend closet en stalen trap naar de verdieping; de ruimte heeft een hoogte van circa 5 meter waardoor het realiseren van een entresol mogelijk is.

Verdieping: ruimte van circa 104 m2 met betonnen vloer, veel raampartijen en lichtinval, met pantry v.v. keukenblok; ruimte met opstelling combiketel.


Bijzonderheden:
Bouwjaar 2017
Kunststof kozijnen met HR++ glas
Zijgevel hardhouten kozijnen met HR++ glas
Het schuifbare gedeelte van het toegangshek mag niet dicht van de gemeente, veiligheid & brand
VvE is slapend, geen maandelijkse bijdrage en eigen opstalverzekering

Oplevering:
Kan op korte termijn, de ruimte is momenteel niet meer in gebruik


Bestemming:
De bestemming van het object betreft bedrijventerrein met de functie aanduiding Bedrijf tot en met categorie 4.1. Tevens is er een functie aanduiding Detailhandel perifeer. Dit betreft detailhandel welke moeilijk inpasbaar is in bestaande winkelgebieden vanwege de volumineuze aard en bevoorrading zoals auto's, boten, tuincentra artikelen, bouwmarkten, keukens, sanitair en woninginrichting. In aanvulling hierop is tevens kantoorruimte toegestaan ondergeschikt aan de bedrijfsvoering van ten hoogste 250 m2 en ondersteunende detailhandel tot een oppervlakte van 125 m2.

Nijverheidsweg 23

Hellevoetsluis

vraagprijs € 389.000,- k.k.

Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis Nijverheidsweg 23, Hellevoetsluis

Terug naar boven

Nijverheidsweg 23

Hellevoetsluis

vraagprijs € 389.000,- k.k.

Plattegronden

Klik op link(s) hieronder om de plattegrond(en) te bekijken.

Nijverheidsweg 23

Hellevoetsluis

vraagprijs € 389.000,- k.k.

Nijverheidsweg 23

Hellevoetsluis

vraagprijs € 389.000,- k.k.