Kempers & Koppenol Contactgegevens

Zoek een woning

Terug naar overzicht

Scheijdelveweg 8

Zuidland

Huurprijs € 1.450,- p/m

Locatie

Op het industrieterrein ‘Harregat’ aan de rand van Zuidland staat deze moderne kantoorruimte (bouwjaar 2001). Totaal 160m2 verdeeld over de begane grond (ca. 80m2) en eerste verdieping (ca. 80m2) per direct beschikbaar. Het pand heeft een praktische ligging op een goede zichtlocatie. Gelegen op enkele autominuten van zowel Spijkenisse als Hellevoetsluis. De A15 richting Europoort/Rotterdam, de... Lees verder

Scheijdelveweg 8

Zuidland

Huurprijs € 1.450,- p/m

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2001
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
75 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
160 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Scheijdelveweg 8

Zuidland

Huurprijs
€ 1.450,- p/m

Op het industrieterrein ‘Harregat’ aan de rand van Zuidland staat deze moderne kantoorruimte (bouwjaar 2001). Totaal 160m2 verdeeld over de begane grond (ca. 80m2) en eerste verdieping (ca. 80m2) per direct beschikbaar. Het pand heeft een praktische ligging op een goede zichtlocatie.
Gelegen op enkele autominuten van zowel Spijkenisse als Hellevoetsluis. De A15 richting Europoort/Rotterdam, de A29 richting Bergen op Zoom alsmede de N57 richting Middelburg en Vlissingen zijn vanuit deze locatie goed bereikbaar.

Beschikbare meters:
Ca. 80m2 kantoorruimte op de parterre evenals 80m2 op de verdieping. Bovengenoemde meters zijn indicatief en niet gebaseerd op een NEN2580 meetcertificaat. Deelverhuur is in overleg bespreekbaar

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid, twee parkeerplaatsen behoren bij het pand.

Bouwaard:
- Bouwjaar 2001
- Betonfundering met betonvloer
- Betonnen verdiepingsvloer
- Kozijnen met isolerende beglazing

Indeling:
Entree met open kantoorruimte met meterkast en toiletruimte met voorportaal, hardhouten trapopgang naar de verdieping met eveneens een toiletgroep, open pantry en aangrenzende technische ruimte voorzien van de CV-ketel. Veel daglichttoetreding door de grote raampartijen.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
- Vloerafwerking
- Tapijt in de kantoorruimte op de eerste verdieping
- Raamdecoratie d.m.v. lamellen
- Infrastructuur voor elektra en ethernet.

Servicekosten
Naast de maandelijkse huurprijs zal door verhuurder een bijdrage vragen aan servicekosten van 135,00 euro.

Huurperiode
In overleg

Huurverhoging
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte met de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Borgstelling
Waarborgsom ter grootte van drietal maandhuren inclusief BTW en servicekosten.

Heeft u interesse om op deze interessante plek uw kantoor te vestigen, aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende bezichtiging, wij zijn u graag van dienst!

Scheijdelveweg 8

Zuidland

Huurprijs € 1.450,- p/m

Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland Scheijdelveweg 8b, Zuidland

Terug naar boven

Scheijdelveweg 8

Zuidland

Huurprijs € 1.450,- p/m

Plattegronden

Klik op link(s) hieronder om de plattegrond(en) te bekijken.

Scheijdelveweg 8

Zuidland

Huurprijs € 1.450,- p/m

Scheijdelveweg 8

Zuidland

Huurprijs € 1.450,- p/m